Varför Johan?

Jag hjälper små företag att skapa effektiva webbsidor för att nå ut till nya kunder, expandera sin verksamhet. Samt e-handelsföretag att optimera sina webbplatser för ökad försäljning och konverteringar.

Vem jag är​

Redan som tonåring var jag intreserad av att skapa websidor för tv-serier och spel jag höll på med. Nu har jag 5+ års erfarenhet som webutvecklare och strax examinerad JavaScript utvecklare.

Min vision

Att hjälpa dig få ut mer av din hemsida och tjänster du erbjuder genom att skapa attraktiv och läsvärd webbsida.

Vad jag gör

UI & UX Design​
Webbutveckling
eCommerce Store
​Copywriting
Tech Support​

Hur hjälper jag dig?​

01.

Upptäck​

Upptäck möjligheter och utmaningar genom noggrann analys och forskning för att förstå dina behov och visioner. Tillsammans utforskar vi vilka lösningar som bäst passar dina mål och krav.

02.

Definera​

Definiera tydligt målen och kraven för projektet för att skapa en stark grund för utveckling och design. Genom att klargöra alla detaljer och önskemål kan jag säkerställa att slutresultatet uppfyller dina förväntningar.

03.

Design​a

Skapa en estetiskt tilltalande och användarvänlig design som harmonierar med din varumärkesidentitet och levererar en enastående användarupplevelse. Jag fokuserar på att skapa intuitiva och effektiva gränssnitt som engagerar och inspirerar.

04.

Utveckla​​

Utveckla robusta och skalbara lösningar genom att använda moderna teknologier och bästa praxis inom utveckling. Jag strävar efter att skriva ren, välstrukturerad kod för att säkerställa hållbarhet och flexibilitet i systemet.

05.

Lansera​

Lansera smidigt och säkert din applikation till den valda plattformen, med noggrann testning och övervakning för att säkerställa en problemfri driftsmiljö. Jag tar hand om alla tekniska aspekter så att du kan fokusera på att maximera värdet för dina användare.

06.

Leverera​

Leverera en högkvalitativ och professionell lösning i tid och inom budget, med kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa långsiktig framgång och tillfredsställelse. Jag är dedikerade att uppfylla dina förväntningar och skapa verkliga affärsvärden med min expertis och erfarenhet.

Some Numbers​

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetur adipis.

5+

Års erfarenhet

20+

Projekt

28

Accolades
Earned​

56K+

Lines of
Code​

Varför välja mig?​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar.

Vill du skapa eller förbättra din hemsida?​

Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero.